M 06 42 15 92 75 | E info@metaskope.nl

“Hans helpt op subtiele en vakkundige wijze. Hij laat je zelf ontdekken hoe je ‘in elkaar zit’, wat je ‘valkuilen’ zijn en op welke wijze daarmee anders en makkelijker om te gaan.
Psychotherapie is best hard werken waarbij Hans begeleidt, confronteert en stimuleert om je (sluimerende) vaardigheden te verkennen, te ontwikkelen en toe te passen m.b.t. aanwezige klachten/angsten.
Hij doet dit op respectvolle en positieve wijze met milde humor. Scherpzinnig en sensitief.
Het geruststellende besef – na verloop van tijd – dat je eigenlijk altijd ‘jezelf bij je hebt’ voor hulp, steun en (zelf)vertrouwen was voor mij van een verbluffende eenvoud.
Ik dank Hans hiervoor.”

Monica R., juriste

“Ik heb 6 maanden coaching gevolgd bij Hans, met als voornaamste doel: vergroten van mijn zelfvertrouwen.

Vanaf ons eerste contact schoot Hans direct raak bij mij en dat herhaalde zich bij ieder coachingsgesprek dat wij hadden.

Hans laat zaken erg dichtbij komen, eerst voelt dat niet comfortabel maar uiteindelijk uiterst waardevol voor inzichten in je eigen gedragingen.

Zo vroeg ik Hans een keer of hij mij volgde, waarop hij direct terugkaatste of hij de indruk wekte dat hij het niet volgde? En waarom ik die vraag stelde? Ik realiseerde me dat ik dit vaak doe uit onzekerheid.

Tegenwoordig vraag ik dat niet meer (of veel minder) en vertrouw ik erop dat het duidelijk is.

De manier waarop Hans mij met dit soort concrete voorbeelden geholpen heeft, is geweldig. Ik heb hierdoor in korte tijd een grote boost kunnen geven aan mijn zelfvertrouwen.

Hiervoor ben ik Hans zeer erkentelijk en kan hem dan ook van harte aanbevelen!”

Johan, projectmanager – Rabobank

“Hans Stramrood is een van onze meest senior coaches.
In zijn coachtrajecten brengt hij samen met de coachee structuur aan in de vragen die er leven om van daar uit naar een oplossing toe te werken.

Hij werkt met groot empatisch vermogen en met een zekere strengheid: er wordt gewerkt aan nieuw perspectief en daar is volle commitment van de coachee bij noodzakelijk.”

Hans Raamsdonk, Beleidsadviseur Leren & Ontwikkelen – ProRail Utrecht

“Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de coachings bij Hans Stramrood.
Ze resulteren in een betere kijk op eigen stijl en impact op anderen en meer inzicht in eigen drijfveren.

Daarnaast ervaren onze medewerkers meer greep op hun balans werk-privé.
Wij kennen Hans Stramrood als een gedreven, respectvolle coach en zien zijn psychologische achtergrond als een groot voordeel.”

Allard Creyghton, Senior Partner en People Chair – The Boston Consulting Group Amsterdam